Sådan forholder Servico sig til COVID-19

Ønsker du at vide, hvor vi håndterer COVID-19 i vores rengøringopgaver?

Vi befinder os i en besynderlig tid på grund af COVID-19, og nu hvor Danmark er ved at åbne igen, er det vigtigere end nogensinde, at vi passer på hinanden og os selv. Hos Servico er vi utrolig opmærksomme på at følge myndighedernes retningslinjer. Allerede i slutningen af februar, da Danmark endnu ikke var lukket ned, ændrede vi vores faste rengøringsrutiner i alle erhvervsmæssige sammenhænge, så de var mere fokuseret på kontaktflader, som trappegelændere, dørhåndtag, stikkontakter osv. samt god håndhygiejne. Covid-19 virussen kan nemlig, ifølge Sundhedsstyrelsen, overleve på overflader i op til tre døgn.

Hos Servico tager vi alle de nødvendige hensyn både iht. vores egne medarbejdere, og når vi er ude ved vores kunder. Vi har mindsket den fysiske kontakt og holder behørigt afstand i alle henseender, og vi udviser generelt hensyn og sund fornuft, så vi alle kan være trygge ved den nuværende situation. Vores medarbejdere er selvfølgelig altid udstyret med de rette rengøringsmidler, arbejdstøj og nitrilhandsker, og de er instrueret i at overholde alle retningslinjer og sikkerhedsregler, når de udfører rengøringen og spritter af. Du kan derfor altid føle dig tryg, når vi kommer ud til din virksomhed.

Har du spørgsmål til vores håndtering af COVID-19 eller vores rengøringsrutiner, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne forklare dig, hvordan vi værner os for at bryde smittekæden, så du og dine medarbejdere kan møde sikkert op på arbejde. Ønsker du hjælp til hvilke rengøringstiltag, I selv kan gøre i virksomheden, så yder vi også fagkyndig og personlig rådgivning. Situationen udvikler sig hele tiden, og vi hos Servico vil gøre vores bedste for at følge de nuværende retningslinjer og navigere derefter.

Vores første møde og gennemgang er uforpligtende

Ring på +45 70 228 227
Vi glæder os til at snakke med dig.

Niels Henrik Østergaard
CEO

    Bliv ringet op