Kontorrengøring i Århus og omegn

Ligger dit kontor nær Århus? Og har du brug for en effektiv og grundig kontorrengøring?
Kontakt os nu på +45 70 228 227
og få rengøringsservice som du fortjener og bliver tilfreds med.

Få kontorrengøring hos Servico

Ligger dit kontor nær Århus? Og har du brug for en effektiv og grundig kontorrengøring? Så har vi hos Servico en bred vifte af rengøringsservices, som sørger for, at ethvert kontor står knivskarpt. Med den rette rengøring skaber du desuden det bedste indeklima på arbejdspladsen, så både kollegaer og besøgende kunder trives i omgivelserne.

Lad os hjælpe dig med rengøringen, så du kan skabe et sundt arbejdsmiljø i rene omgivelser. Vi strækker os altid langt for at opfylde dine behov, og for os er der ingen opgave, der er for stor eller for lille. Vi leverer altid vores assistance med god service.

rengøringsassistent aftørre overflader

Grundig rengøring til kontormiljøer i Århus og omegn

Uanset om du er på udkig efter hele pakken med en total rengøring eller blot enkelte rengøringsopgaver, kan vi imødekomme dine ønsker og behov. Vi bestræber os altid på at levere et perfekt og pletfrit resultat hver gang, ligesom vi går ind til enhver opgave med god service og et positivt mindset.

Vi tilbyder flere rengøringsservices såsom:

  • Støvsugning af gulv, tæpper og møbler
  • Vask af alle typer gulv
  • Rengøring af toilet
  • Pudsning af spejle og glas
  • Aftørring af overflader.

Ligeledes kan der tilvælges andre rengøringsservices såsom indkøb af forbrugsvarer, vask af viskestykker og håndklæder, måtteservice og mere. Uanset hvilken sammensætning du ønsker, er vi hovedmål altid at give dig et rent kontor og en god serviceoplevelse.

rengøringsassistenter hos Servico støvsuger af gulve og tæpper

Lad os hjælpe dig med at skabe et sundt indeklima

Når det angår rengøring i ethvert erhverv, er et sundt indeklima en af nøgleordene. Vi sørger for at skabe rene omgivelser, der er behagelige at arbejde i. Det betyder, at både kollegaer og besøgende kunder får det bedste indeklima.

Hos Servico bruger vi desuden udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, ligesom vi altid bestræber os på at holde energi- og vandforbrug på et minimum. Vi ser os selv som værende rengøringseksperter, der tager ansvar for grøn omstilling.

cleaning assistant is cleaning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Servico tager vi altid et uforpligtende opstartsmøde, hvor vi i samarbejde med dig gennemgår de specifikke behov og ønsker, du måtte have til vores rengøring. Her tager vi et kig på opgavens størrelse og kompleksitet, hvorefter vi kan give et uforpligtende tilbud på lige præcis de rengøringsservices, der matcher dit kontor.

Vi skræddersyer ethvert program efter dine specifikke behov, og vi prioriterer altid god service og kommunikation. Det betyder også, at vi løbende kvalitetssikrer det udførte arbejde, så vi kan være sikre på, at du er tilfreds med resultatet hver gang.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud. Du kan enten ringe til os, skrive en mail eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig med et renere kontor og en nemmere hverdag!

cleaning assistant and supervisor
Vores første møde og gennemgang er uforpligtende

Ring på +45 70 228 227
Vi glæder os til at snakke med dig.

 

Niels Henrik Østergaard
CEO

    Få et uforpligtende tilbud