Erhvervsrengøring der passer til jeres behov

Hos Servico ser vi os selv som værende eksperter i rengøring, og vi tilbyder en bred vifte af rengøringsservices til ethvert erhverv. Der er ikke dét erhverv, der er for stort eller småt for os fra København til Aarhus.
Kontakt os i dag
Få et uforpligtende tilbud!
Gratis gennemgang
Grøn smiley fra Arbejdstilsynet
Over 10 års erfaring
Miljøvenlige rengøringsmidler
Høj kvalitet hver dag

Erhvervsrengøring i alle kroge og hjørner

Når vores kunder er tilfredse, så er vi også tilfredse. Derfor tilbyder vi også en lang række rengøringsservices, som altid giver et skinnende og pletfrit resultat. Vi kommer nemlig ind i selv de mest snævre kroge og hjørner, så du ikke skal bekymre dig om, at der ophober sig snavs.

Vi tilbyder mange rengøringsservices. Blandt andet tilbyder vi:

  • Støvsugning af gulve, tæpper og møbler
  • Gulvvask
  • Tømning af skraldespande
  • Pudsning af spejle og glas
  • Aftørring af overflader
  • Rengøring af toilet, håndvask og bad.

Du kan desuden tilvælge endnu flere rengøringsservices som f.eks. vinduespolering, indkøb af forbrugsvarer, såsom toiletpapir, og vask af viskestykker og håndklæder. Alle vores services er til for at gøre hverdagen i dit erhverv lidt nemmere – og naturligvis også lidt renere.

cleaning assistant and supervisor
Udvidet rengøringsservice i høj kvalitet

Meget mere end bare rengøring

Hos Servico tilbyder vi mere end bare rengøring. Vi går nemlig op i at give dig den bedste oplevelse under hele processen. Vores hovedmål er at give dig en renlighed i høj kvalitet og den allerbedste serviceoplevelse.

Vi er altid i tæt samarbejde med vores kunder, når vi planlægger eller skal udføre en rengøring. Vi strækker os langt for at imødekomme de ønsker, du måtte have. Vi sørger for, at din virksomhed står knivskarpt og præsentabelt efter hver rengøring, og vi værdsætter den gode relation til vores kunder.

rengøringsassistent aftørre overflader
Lad os stå for din rengøring

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud

Hos Servico tager vi først og fremmest et gratis uforpligtende møde, hvis du er interesseret i vores erhvervsrengøring. På den måde kan vi fastsætte dine specifikke behov, ønsker og forventninger, ligesom vi kommer nærmere på opgavens natur, størrelse og kompleksitet. Herefter skræddersyer vi et tilbud til dig, så du får opfyldt dine ønsker og forventninger.

Sidder du tilbage med spørgsmål, og er du interesseret i at høre endnu mere om vores erhvervsrengøring? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det kan du gøre på telefon eller mail. Så tager vi en udførlig snak om, hvordan vi kan servicere lige netop din virksomhed. Vi glæder os til at høre fra dig.

team Servico
Vores første møde og gennemgang er uforpligtende

Ring på +45 70 228 227
Vi glæder os til at snakke med dig.

 

Niels Henrik Østergaard
CEO

    Få et uforpligtende tilbud