Vi samler på glade medarbejdere og tilfredse kunder

Alle skal have det godt hos os både vores kunder og vores medarbejdere. Med denne tilgang har vi vokset til mere 90 ansatte, så du kan være tryg ved at vælge os.
Skriv og send os en ansøgning
Vi søger ofte kvalificeret medarbejdere
Gratis gennemgang
Grøn smiley fra Arbejdstilsynet
Over 19 års erfaring
Miljøvenlige rengøringsmidler

Når rengøring er mere end bare en service

Rengøring har for os altid været mere end bare en service. Vi ved nemlig, hvor meget det betyder, at man kan arbejde og drive  sin forretning i et rent og sundt miljø.

Det er også en af grundene til, at alle vores medarbejdere bliver sat grundigt ind i hver enkel rengøringsopgave af vores kvalitetschef, Ihor Pylypchuk.

Ihor har været ansat siden 2008 og er med til at skræddersy hver enkel opgave til den enkeltes kundes behov og ønsker. Derfor er han også med til opstart på alle nye kunder, så du kan være garanteret en skræddersyet løsning til din virksomhed.

cleaning assistant is cleaning

Vi har taget ansvar for en grøn omstilling

I de sidste mange år har vi været optaget af tage ansvar for en mere grøn omstilling af vores virksomhed og arbejdsopgaver. Det har resulteret i, at vi i dag udelukkende bruger miljøvenlige rengøringsmidler, og at energi- og vandforbruget bliver holdt på et minimum.

Derudover har vi lavet en cykelhandlingsplan, hvor vi sørger for, at alle vores medarbejdere så vidt muligt cykler eller tager offentlig transport, når de skal ud til vores kunder.

Det giver god mening for os, vores klima og for den enkelte medarbejders sundhed. Det er små skridt, men vi tror på, at det er i den rigtige retning.

rengøring hos Servico

Arbejdsmiljøet skaber sikkerhed for kunden

Hos Servico har vi en høj medarbejderanciennitet grundet et godt og seriøst arbejdsmiljø. Dette fremmer kvaliteten og effektiviteten af vores arbejde og giver samtidig en sikkerhed for vores kunder, at vi vil udføre vores arbejdsopgaver til perfektion hver gang.

Derudover vil den samme medarbejder som udgangspunkt blive koblet på en given rengøringsopgave, da dette sikrer en ensartet og konsekvent udførsel. Du skal dermed ikke bekymre dig om at oplære en ny person i din virksomheds behov gang på gang.

rengøringsassistenter

Løbende kontrol og kvalitetssikring

Vores kvalitetschef holder løbende møder med vores assistenter, så de altid har de bedste forudsætninger, viden og evner for at udføre et godt stykke arbejde.

Vi har selvfølgelig styr på alle lovpligtige forsikringer såsom APV. I øvrigt har vi fået en grøn smiley fra Arbejdstilsynet, som har vurderet os ud fra et væld af parametre såsom arbejdsklima, ergonomi, datablade på midler osv. Det er dermed din kvalitetsstempel på, at vores arbejde bliver ordentligt udført.

cleaning assistant and supervisor

Vores medarbejdere

Niels Henrik Østergaard
CEO
Ihor Pylypchuk
COO
Lena Zagoruiko
Inspektør
Olga Rak
Projektleder
Alex Genova
Afdelingschef, København
Alina Mariana Panaitescu
Supply Chain Manager
Laura Melania
Supply Chain Assistant
Vores første møde og gennemgang er uforpligtende

Ring på +45 70 228 227
Vi glæder os til at snakke med dig.

 

Niels Henrik Østergaard
CEO

    Få et uforpligtende tilbud