Kontorrengøring i København og omegn

Hos Servico ved vi, hvor vigtigt det er, at kontoret og arbejdspladsen får den rette rengøring. Derfor tilbyder vi kontorrengøring i København og omegn,
Kontakt os nu på +45 70 228 227
og få rengøringsservice som du fortjener og bliver tilfreds med.
Kontorrengøring

Få kontorrengøring hos Servico

Vi ser os selv som værende eksperter i erhvervsrengøring, og vi lægger altid vægt på en grundig og effektiv rengøring, ligesom vi altid leverer vores assistance med god service.

Vi tilbyder en bred vifte af rengøringsservices indenfor erhvervsrengøring, som sørger for, at dit kontor står knivskarpt. Det er både godt for kunderne, medarbejderne og hele indeklimaet på kontoret.

rengøringsassistenter hos Servico støvsuger af gulve og tæpper
De bedste resultater

Grundig og effektiv kontorrengøring

Hos Servico kan vi både hjælpe med den totale rengøring og de enkeltstående rengøringsopgaver.
Ingen opgave er hverken for stor, for lille eller for kompleks for os. Vi gør os altid umage med enhver service, vi yder, og vi sørger altid for at komme ind i alle hjørner og kroge.

Vi tilbyder en bred vifte af rengøring til kontoret såsom:

  • Støvsugning af gulve, tæpper og møbler
  • Vask af gulv
  • Tømning af skraldespande
  • Rengøring af toilet, bad og håndvask
  • Aftørring af overflader
  • Pudsning af spejle og glas.

… og meget mere! I samarbejde med os kan du vælge, hvilke rengøringsopgaver der er vigtige for dig. Vi gør nemlig altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker, så du kan være fuldt ud tilfreds. Vi strikker et komplet program sammen, så det matcher dine behov, forventninger og ønsker. Har du et specifikt ønske til en bestemt rengøringsopgave, er du altid velkommen til at spørge, selvom den ikke er nævnt blandt vores services.

rengøringsassistent aftørre overflader
Et godt indeklima

Skab det bedste indeklima på kontoret

En grundig rengøring er lig med et gode indeklima. Og et godt indeklima på arbejdspladsen er lig med glade og sunde medarbejdere. Når man bruger mange timer på kontoret, er det også vigtigt, at det er sundt og rent at være i. Hos Servico bruger vi udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, og vi sørger samtidig for, at energi- og vandforbruget bliver holdt på et minimum.

Vores kontorrengøring er til dig i København og omegn, der ønsker at få et rent og sundt arbejdsmiljø og indeklima, som er behagelig at færdes i. Vi sørger naturligvis altid for at efterlade kontoret indbydende, skinnende rent og pletfrit, så din hverdag bliver endnu nemmere.

møde med Servico
Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud

Vores hovedmål er at give dig den allerbedste oplevelse, som lever op til ethvert krav, I har. Vores største tilfredsstillelse er nemlig at samarbejde med vores kunder. Har du lyst til at vide endnu mere om, hvad vi kan tilbyde af rengøringsopgaver til dit kontor? Så er du velkommen til at kontakte os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Vores forløb er nemlig således, at vi altid tager et uforpligtende opstartsmøde med dig, hvor vi sammen gennemgår dine specifikke behov, ønsker og forventninger. Herefter skræddersyer vi et tilbud til dig, så vi kan leve op til dine krav. Vi vægter god service, og ifølge os får du mere end bare rengøring: Du får nemlig en god oplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig med et renere kontor!

rengøringsassistenter

Vi udfører kontorrengøring i København og følgende områder:

Furesø, Glostrup, Albertslund, Amagerbro, Ballerup, Bispebjerg, Brøndby, Brønshøj-Husum, Christiania, Christianshavn, Forum, Frederiksberg, Gammelholm, Gentofte, Gladsaxe, Greve, Herlev, Høje-Taastrup, Hvidovre, Indre By/ Centrum, Ishøj, København, Kongens-Nytorv, Lyngby-Taarbæk, Nordhavn, Nørrebro, Nørreport, Nyhavn, Nyholm, Østerbro, Refshaleøen, Rødovre, Rudersdal, Taastrup, Valby, Vallensbæk, Vanløse og Vesterbro-Kongens Enghave

Vores første møde og gennemgang er uforpligtende

Ring på +45 70 228 227
Vi glæder os til at snakke med dig.

 

Niels Henrik Østergaard
CEO

    Få et uforpligtende tilbud