Et forløb som sikrer dig kvalitet og tryghed

Hos Servico tager vi altid et uforpligtende opstartsmøde med dig, hvor vi gennemgår jeres specifikke behov, ønsker og forventninger til vores services.
Gratis gennemgang
Grøn smiley fra Arbejdstilsynet
Over 10 års erfaring
Kun svanemærkede produkter
Step 1

Gratis opstartsmøde

Som første skridt i vores forløb så tager vi altid et gratis møde med kunden, hvor vi drøfter opgavens natur, størrelse og kompleksitet – helt uforpligtende.

Derefter aftales der en dato, hvor vi kommer forbi til en gratis gennemgang af jeres lokaler og eventuelle specifikke behov, alarmprocedure m.m., så vi kan se, hvordan de fysiske omgivelser og forudsætninger er.

Ud fra vores fysiske møde i jeres omgivelser udarbejder vi efterfølgende et tilbud, som bliver strikket sammen efter dine specifikke behov.

Step 2

Arbejdsplan for eksekvering

Når tilbuddet er afgivet og accepteret, samt vi har fået sat en dato for opstart af vores samarbejde, tager vores kvalitetschef kontakt til dig, så der kan lægges en arbejdsplan for eksekvering af det aftalte.

På den måde sikrer vi os, at alle parter er enige i eksekvering og fremgangsmåden for det aftalte rengøring.

Step 3

Efter den første rengøring

Når den første rengøringsseance er overstået, vil du igen blive kontaktet af vores kvalitetschef for at sikre, at du er tilfreds med vores udførte arbejde. Vi vil efterfølgende kontakte jer med jævne mellemrum for at finde ud af, om der kan indføres forbedringer eller tilføjes andre opgaver til listen.

I er selvfølgelig til hver en tid velkomne til at ringe til os, hvis I har spørgsmål, ønsker eller kritik.

Vores første møde og gennemgang er uforpligtende

Ring på +45 70 228 227
Vi glæder os til at snakke med dig.

Henrik Østergaard
CEO

    Bliv ringet op

    Servicos tiltag mod COVID-19

    Ønsker du at vide, hvor vi håndterer COVID-19 i vores rengøringopgaver? Så klik her og læs mere om, hvordan vi værner os for at hindre yderligere spredning, så du og dine medarbejdere kan møde sikkert op på arbejde.

    Læs mere