Troværdig rengøringsservice i Kbh, Aarhus og omegn

Vores erfarne kollegaer vil give dig rengøring af højeste kvalitet i Danmark, som garanterer dig et rent og et imødekommende miljø for dig, din familie eller kollegaer- alt hvad du behøver på ét sted!
Kontakt os nu på +45 70 228 227
og få rengøringservice som du fortjener og blive tilfreds med.
Kvalitet der tæller

Professionel rengøring til erhverv og privat

For os, hos Servico, er rengøring mere end bare en service. Vores vigtigste opgave er at lytte til dine behov og tilbyde dig præcis det, du efterspørger. I vores mange års erfaring med erhverv og privat kunder er vi overbeviste om, at enhver kunde søger god service, hurtig kommunikation og et veludført stykke arbejde. Vi bestræber os på at tilbyde dig præcis den rengøring, vi udbyder. Vi er opmærksomme på, hvad du ønsker og har behov for at blive gjort rent, og vi som professionelt rengøringsfirma er bevidst på andre detaljer, der ofte glemmes. Som en del af vores rengøring ydelse, tilbyder vi altid salg og opfyldning af papir- og hygiejne varer. I årevis har vi beskæftiget os med leverandører, der tilbyder en bred vifte af rengøringsmidler, der er kemikaliefrit og miljøvenlige.

Støvsugning af gulve, tæpper og møbler - hjælper vi med nem og effektiv kontordrift
Kontorrengøring med tillid og fokus på miljøet

Erhvervsrengøring i København og Aarhus og omegn

Punktlighed, effektivitet, tillid og samarbejde er væsentlige aspekter af arbejdsmiljøet med mennesker. Med vores 19 år rengøringserfaring, har vi mødt mange forskellig kunder med behov for erhversrengøring. Vi hos Servico er bevidste om, hvad de efterspørger og vi ved, hvordan man opretholder god hygiejne og renlighed på arbejdspladsen for at skabe et godt rent miljø for dig og dine kolleger – fordi en effektiv rengøring af kontoret sikrer et godt arbejdsmiljø og særdeles effektivt på arbejde.

vinduespudsning hos Servico
Professionelt og omhyggeligt

Høj kvalitet privat rengøring i dit hjemme

Rengøring i dit hjem kræver tid og sans for detaljer, og lad os ikke glemme, hvor udmattende og kedeligt det er at gøre rent. Vi forstår, at du har meget mere vigtigere ting at gøre, så vi forsøger at tilbyde dig rengøring af høj kvalitet, når du har brug for det. Vi har et stort udvalg af kvinder, som er professionelle i rengøring af lejligheder og huse, og de vedligeholder din ejendom uden problemer. Det eneste du skal gøre er at stole på os, så gør vi rent hurtigt og effektivt.

Rengøringsmedarbejder rengøringsassistent aftørre overflader
Undre dig ikke længere

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vores tilbud til rengøring er altid gratis! Send os dine oplysninger nu, så kontakter vi dig så hurtigt så muligt. 

Vi gøre rent i disse steder i København og Aarhus:

Indre By og Storkøbenhavn (Amager, Ørestad, Taastrup, Tårnby, Kastrup, Frederiksberg, Brøndby, Glostrup, Køge, Greeve, Greve Strand, Ishøj, Vallensbæk, Herlev, Hvidovre, Rødovre, Albertslund, Ballerup, Østerbro, Nørrebro, Herlev, Århus, Risskov, Viby og omegn.

Kan du ikke se din placering blandt de angivne? Det er helt okay. Vi har rengøringsassistenter overalt i Danmark, og vi vil forsøge at nå dig!

team Servico
Vores første møde og gennemgang er uforpligtende

Ring på +45 70 228 227
Vi glæder os til at snakke med dig.

 

Niels Henrik Østergaard
CEO

    Få et uforpligtende tilbud