Når rengøring er mere end bare en service

Niels Henrik Østergaard · 20. November 2020
Servico har i de sidste mange år været optaget af at tage ansvar for klimaet. Derfor har vi bestræbt os på en mere grøn omstilling af vores virksomhed og arbejdsopgaver – hvilket gælder for alle typer rengøringsopgaver og erhverv.
Et større fokus på bæredygtighed og skånsomme produkter har resulteret i 3 fasttømret tiltag:
– Vi bruger udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, som er din garanti for at mindske den samlede miljøbelastning for både produktion og forbrug.
– Vi har sænket vores energi- og vandforbrug ved de fleste rengøringsopgaver, så det bliver holdt til et minimum.
– Vi har lavet en cykelhandlingsplan, hvor der er sørget for, at alle vores medarbejdere så vidt muligt kan cykle eller tage offentlig transport ud til vores kunder.
Det lyder måske ikke af meget, men det giver god mening for os, for vores klima og ikke mindst for den enkelte medarbejders sundhed. Det er små skridt i den rigtige retning.Dét, mener vi, er med til at gøre os til Danmarks bedste rengøringsfirma, hvor vores mantra lyder: Når rengøring er mere end bare en service.
Ønsker du et rengøringsfirma, der har fokus på klima og bæredygtighed, og hvor rengøring er mere end blot en service? Så er det os, du skal kontakte.
Vores første møde og gennemgang er uforpligtende

Ring på +45 70 228 227
Vi glæder os til at snakke med dig.

 

Niels Henrik Østergaard
CEO

    Bliv ringet op